VOJISLAV ŠEŠELJ U KRALJEVU: “NIJE DOBRO DA SVA VLAST BUDE U VUČIĆEVIM RUKAMA”

0
2

Kraljevo – “Uspešno ću obavljati dužnost predsednika Srbije”, rekao u Kraljevu Vojislav Šešelj, lider SRS i kandidat za predsednika Srbije.


Kandidat za predsednika Srbije i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas na predizbornoj konvenciji u Kraljevu, da je na ovim izborima važno pobediti „kako sva vlast u Srbiji ne bila u rukama Aleksandra Vučića“.

„Važno je pobediti na ovim izborima kako sva vlast u Srbiji ne bila u Vučićevim rukama, što nije dobro ni za Srbiju ni za Vučića. Pre više od 200 godina, demokratska politička teorija je usvojila princip podele vlasti, da bi jedna vlast drugu kontrolisala“, kazao je Šešelj okupljenim pristalicama na trgu u centru Kraljeva.

On je okupljenim članovima i simpatizerima SRS, u Kraljevu kazao da će uspešno obavljati dužnost predsednika Srbije, kao i da će sa te funkcije kritikovati vlast za sve loše poteze.

image

Šešelj je rekao da jedino „majka Rusija Srbiji može da pomogne da se povrati Kosovo, prisajedini Republika Srpska, vrati Crna Gora srpstvu, i da u dogledno vreme diplomatskim putem oslobodimo Republiku Srpsku Krajinu“.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of