VIDI SRBIJU, SAVRŠEN ODMOR JE NADOHVAT RUKE

0
0

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije i Ministarstva za turizam u Vrnjačkoj Banji.


Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbijeci Ministarstva za turizam pod nazivom „Vidi Srbiju, savršen odmor je nadohvat ruke“, namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u
letnjem periodu, održaće se ove godine 8. juna u Vrnjačkoj Banji.
Promotivnom kampanjom „Vidi Srbiju, savršen odmor je nadohvat ruke“ Turistička organizacija Srbije promoviše ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu i poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije, kako putem oglašavanja, tako i korišćenjem online kanala promocije uz naglasak na društvene mreže kao generatore velikog broja značajne ciljne grupe turista.
„ Mi ćemo se kao najpopularnija turistička destinacija u Srbiji potruditi da budemo dobri domaćini i na pravi način da promovišemo naše turističke potencijale „ kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Vrnjačka Banja topla voda i kupatilo april 2018

Cilj kampanje je i udruživanje snaga i kapaciteta privatnog, javnog, civilnog sektora i profesionalnih udruženja u promociji ponude Srbije u predstojećem letnjem periodu, kao i prilika da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.
Vreme održavanja promotivnog događaja planirano je uperiodu od 18:00 do 22:00 sati, na prostoru kod RIMSKOG IZVORA.
Turističke organizacije svoju destinaciju mogu predstaviti sa privrednim subjektima sa svoje destinacije koji mogu posetiocima da omoguće da kupe autentične proizvode iz njihovog kraja na jednom od 40 brendiranih pultova. Takođe, na raspolaganju je i bina na kojoj će se predstaviti i kulturno-umetnički program (Turističke organizacije Srbije i turističkih organizacija regija, gradova i opština).

Vrnjačka Banja 01052018 foto Lux studio 1

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of