UBISTVO U SUŠICI KOD KRUŠEVCA

0
0

Kruševac – Muškarac I. M. (38) ubijen je u subotu uveče u selu Sušica kod Kruševca,  a policija saopštava da je zbog ubitva uhapšen Č.S. (71)


Sinoć, nešto posle 20:00 sati u selu Sušica, jedno lice je ubijeno, a jedno lakše ranjeno. Do nesreće je došlo, kada je posle kraće svađe ispred seoske prodavnice, Č.S. (71) iz Sušice, iz svog traktora uzeo lovačku pušku i ispalio dva hica.

Tom prilikom na licu mesta smrtno je stradao I.M. (38) godina, dok je B.M. (39), godina lakše ranjen. Obojica su takođe meštani ovog sela. Šta je razlog koji je doveo do sukoba, još uvek nije poznato, ali polcija saopštava da ubica za oružje iz kojeg je pucao nije imao dozvolu.

Sušica ubistvo rtk.rs

Njemu je ranije kruševačka policija, zbog prijava za nasilje u porodici i pretnji, oduzela legalno oružje koje je posedovao, ali je on očigledno u međuvremenu nelegalno nabavio lovačku pušku.

Ubica je ubrzo posle izvršenja dela uhapšen i po odobrenju Višeg tužilaštva određeno mu je zadržavanja do 48 sati, u kom roku će biti saslušan kod postupajućeg tužioca. Prilikom hapšenja pronađeno i oružje iz koga je pucano. Ranjeni B.M. je posle ambulatne intervencije, pušten na kućno lečenje, dok je po nalogu kruševačkog Višeg tužilaštva određena obdukcija ubijenog I.M.

Uviđaj lica mesta obavili su pripadnici PU Kruševac i zamenik Višeg tužioca. 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of