UBICA SE BRANI ĆUTANJEM, ŽRTVE SAHRANJENE NA GROBLJU U JARČUJAKU

0
19

Kraljevo – PREDRAG, MILANKA I SLAVOLJUB ALEKSIĆ SAHRANJENI NA NOVOM GROBLJU U JARČUJAKU.


Bračni par Aleksić Predrad – Dragan (75), Milanka (73) i njihov sin Slavoljub (55), koje je na monstruozan način ubila njihova ćerka, odnosno sestra, Slavica Lazić (51), sahranjeni su danas na Novom groblju u Jarčujaku.

Sahrani su prisustvovali  rođaci i komšije još su u šoku nakon stravične smrti koja je Aleksiće zadesila na spavanju. Najstrašnije je što ih je masakrirala rođena ćerka odnosno sestra.

Još se ne zna razlog zbog kojeg je Slavica sekirom usmrtila roditelje i brata. Kako nezvanično saznajemo ona se nakon zločina najpre presvukla jer je garderoba u kojoj je izvršila zločin bila krvava, potom je pozvala policiju koju je na terasi kuće strave sačekala sa sekirom u ruci. Po dolasku policije ona je iz daljine zamahnula na policajca sekirom ali je nakon upozorenja sekiru spustila, i predala se policiji.  

Prizor u kući je bio kao u horor filmovima kaže naš izvor koji je učestvovao u uviđaju. Iskasapljena tela ležala su u dve sobe, koje su bile pune krvi po krevetima, podu i zidovima.

Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt Predraga, a sa znacima života Slavoljub i Milanka preprebačeni u Opštu bolnicu “Studenica”, gde je ubrzo nakon prijema Slavoljub podlegao povredama, dok je Milanka preminula juče ujutru.

Rođaci i komšije pretostavljaju da je Slavica počinila ubistva jer je verovatno imala psihičkih problema, ali tvrde da nikada ranije nisu čuli svađu u kući Aleksića.

“Ona se nakon razvoda pre nekoliko godina doselila u kuću roditelja ali sa njima nije uvek živela, dolazila je i odlazila”, kaže komšinica Vera. Povremeno je radila u Pogrebnom preduzeću “Hram”, gde  kažu da je bila ćutljiva i da nije mnogo komunicirala sa drugim radnicima.

image

Kuća Aleksića je zaključana, a ispred ulaznih vrata tri umrlice. Aleksići su se još pre četiri decenije doselili sa Kosova i Metohije.  Predrag je bio penzionisani vozač autobusa, najpre u Prištini a u Kraljevu u “Autotransportu”, a Milanka je radila kao kuvarica. Slavoljub je radio u „Magnohromu“ i “Kablaru”, ali je zbog zdravstvenih problema otišao u invalidsku penziju.

Ovo nije jedina tragedija u porodici Aleksić. U kući do njih bliski rođak je pre nekoliko godina izvršio samoubistvo.

Aleksići su zajedno sahranjeni danas na Novom groblju u Jarčujaku.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of