“STARA ZGRADA–NOVA FASADA”

0
0

Dečiji likovni konkurs povodom dana firme raspisalo “Gradsko stambeno”.


U susret godišnjici preduzeća Javno preduzeće “Gradsko stambeno” Kraljevo, raspisalo je dečiji likovni konkrus “STARA ZGRADA – NOVA FASADA”.

Ideja je da se deca podstaknu da gledajući okruženje u kojem žive dočaraju sliku grada i fasada koju vide ili koju bi želeli da vide u svom gradu.

“Gradsko stambeno” na ovaj način želi da deca “otvore sezonu” uređivanja fasada našeg grada i da pomognu u misiji našeg preduzeća da probudimo svest naših sugrađana da su fasade njihove i da o njima moraju da brinu, kao i u širenju vizije našeg preduzeća da svi zajedno možemo naš grad da učinimo mnogo lepšim”, kaže Dragana Bikić, direktorka Javnog preduzeća “Gradsko stambeno” Kraljevo.

Ciljna grupa za konkurs su učenici svih razreda osnovnih škola sa teritorije grada Kraljeva, koji mogu koristiti sve formate i tehnike koji se koriste na časovima likovnog vaspitanja.

Gradsko stambeno-logo

Radove treba dostaviti na adresu: Javno preduzeće “Gradsko stambeno” Kraljevo, Ulica cara Lazara 84a, lično ili poštom u koverti sa naznakom: Za dečiji likovni konkurs “Stara zgrada – nova fasada”.

Na poleđini svakog rada treba obavezno napisati Ime i prezime autora, naziv škole, razred, odeljenje, ime i prezime nastavnika likovnog vaspitanja i telefon. Jedan autor može poslati jedan rad. Radove će birati i ocenjivati žiri u sastavu predstavnika Srednje umetničke škole iz Kraljeva i Gradskog stambenog. Radovi će se nagrađivati u dve kateogorije niži razredi osnovnih škola (od 1 do 4 razreda) i viši razredi osnovnih škola (od 5 do 8 razreda). U Obe kategorije će biti nagrađena po tri najbolja rangirana rada.

Konkurs je otvoren do 23. oktobra do 12:00 sati. 

Kraljevo 04102017

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of