RUMUNIMA UKRADEN(I) AUTOMOBIL(I ) NA KOPAONIKU

0
8

KOPAONIK LAKA  META ZA KRAĐU AUTOMOBILA


Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila.

Policija potvrdila krađu jednog i pokušaj krađe drugog automobila.

Kopaonik 02012018

Portal poznatog dnevnika iz Rumunije „Evenimentul Zilei“ piše da je grupa došla na proslavu i da su se „probudili bez načina da se vrate kući“. Kako je naveo turista Adrijan Tiberiju, tokom dve noći je nestalo čak pet „audija A4“ starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe i da je u blizini poznatog skijališta „Kosovo, gde nema kontrole“. „Svi automobili su isti model i svi su 2008. ili 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove“, naveo je jedan od oštećenih, prenosi portal.

Kopaonik policijska stanica 02012018

Policijska uprava u Kraljevu kojoj pripadaju Policijska stanica Raška i ispostava Kopaonik, povrdila je krađu jednog automobila u novogodišnjoj noći i pokušaj krađe jednog vozila. Ranije tokom decembra meseca ukraden je još jedan automobil a pokušana krađa takođe jednog vozila.

Kopaonik je pogodna lokacija za otuđenje vozila jer se na samo nekoliko stotina metara od vikend naselja “Treska” nalazi granica i nekoliko seoskih puteva između centralne Srbije u Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija na kojoj Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nema nadležnost od 1999. godine.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz