PREMINUO DRAGI NESTOROVIĆ, GRADONAČELNIK KRUŠEVCA

0
5

Jutros je iznenada preminuo gradonačelnik grada Kruševca Dragi Nestorović.


Jutros je iznenada preminuo gradonačelnik grada Kruševca Dragi Nestorović. On se u trenutku smrti nalazio u sastavu srpske delegacije NALED-a u studijskoj poseti Tajvanu.

Prema, za sada, dostupnim informacijama Nestoroviću je, nešto iza podneva po lokalnom vremenu, a oko 5 sati ujutru po srpskom vremenu, pozlilo, posle čega je prebačen u lokalnu bolnicu, gde je ubrzo konstatovana smrt.

Dragi Nestorović je rođen 16. avgusta 1957. godine. Studirao je na Mašinskom Fakultetu u Kragujevcu, gde je stekao zvanje diplomirani mašinski inženjer. Specijalističke studije iz oblasti mašinstva završio je u Japanu i Italiji. Prvo zaposlenje ostvario je 1985. godine kao tehnolog u IMK “14. oktobar”, gde je kasnije obavljao više odgovornih dužnosti, a u periodu od aprila 2013. do aprila 2014. godine bio je i generalni direktor IMK “14.oktobar”.

  Dragi Nestorović IN MEMORIAM

Od tada do trenutka smrti obavljao je dužnost gradonačelnika grada Kruševca. Dragi Nestorović bio je član i istaknuti funkcioner Srpske napredne stranke od osnivanja stranke. Bio je član Glavnog odbora i potpredsednik Gradskog odbora SNS-a Kruševac. Objavio je brojne radove iz oblasti mašinstva i bio je izuzetno cenjen kao stručnjak u svojoj profesiji.

Dragi Nestorović iza sebe ostavio je suprugu i dvoje dece. Datum komemoracije i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of