POSAO ZA VOJNIKE U KRALJEVU

0
6

Kraljevo – Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem, a mlađi su od 30 godina.


Ministarstvo odbrane odredilo je, povodom prijema još 500 profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije, mesta službovanja i adrese vojnih pošta u 19 gradova u kojima kandidatu mogu da podnesu svoje prijave.

Budući profesionalni vojnici mogu da se prijave za više rodova i specijalnosti u garnizonima u Kraljevu, Raški, Novom Pazaru, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bujanovcu, Vranju, Zaječaru, Zrenjaninu, Kovinu, Kuršumliji, Nišu, Novom Sadu, Obrenovcu, Pančevu, Požegi, Prokuplju, Somboru i Sremskoj Mitrovici.

Prijave se podnose u ponedeljak, 13. februara, do 9 časova, a sve informacije o vojnim poštama u kojima se podnose prijave, načinu podnošenja prijava, kao i selekciji za zainteresovane kandidate, mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane www.mod.gov.rs.

Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem, a mlađi su od 30 godina.

Vojska zastava smotra

Sa najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of