ŠOPING “RITEJL PARK” DOGODINE PORED HALE SPORTOVA U RIBNICI

0
19

Kraljevo – RC Reinvest gradi u Kraljevu ritejl park vredan 5 milona evra, otvaranje krajem 2017. godine


Kompanija RC Reinvest, ćerka RC EUROPA, kupila je parcelu u Ulici Dušana Popovića, između Nove hale sportova i OMV pumpe u Ribnici, gde će izgraditi ritejl park površine 5.000 m2. Ukupna investicija vredna je oko 5 miliona evra, a ovaj projekat omogućiće posao za 100 radnika, saopštila je kompanija.

image

Parcela od 11.178 m2 nalazi se neposredno pored Hale sportova.

Kupcima će u novom ritejl parku biti dostupni mnogobrojni internacionalni modni brendovi, kao i svakodnevne namirnice u velikom supermarketu, koji će zauzimati centralno mesto.

U saradnji sa Gradom Kraljevom, RC Reinvest je investirao u izgradnju nove raskrsnice u Ulici Dušana Popovića i time omogućio lakši i bezbedniji pristup Hali i budućem ritejl parku. Raskrsnica je u ponedeljak, 17. oktobra 2016. godine, svečano otvorena, a otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, direktor Direkcije za planiranje i izgradnju Aleksandar Nestorović, direktor RC Reinvest Michal Augustyn, kao i predstavnici izvođača radova – preduzeća Novi Pazar put i Selma, dodaje se u saopštenju.

Direktor Augustyn je najavio da će izgradnja ritejl parka početi u martu 2017. godine, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2017.

On je zahvalio lokalnoj samoupravi i predstavnicima Raškog okruga na saradnji, dodajući da će RC Reinvest investirati u razvoj sporta u Kraljevu, što je samo jedna od mnogih investicija koje planiraju u tom gradu.

Kako je rečeno, RC Reinvest je dobio građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka u Vršcu, a kompanija planira izgradnju ritejl parkova širom Srbije.

RC Reinvest je ćerka kompanije RC EUROPA čije je sedište u Brnu u Češkoj. Kompanija ima predstavništva u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji.

izvor ekapija 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of