NARODNI POKRET SRBIJE PODRŽAVA JEREMIĆA

0
6

Trstenik – Narodni pokret Srbije će podržati kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika republike, izjavio je lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić nakon Jeremićeve objave kandidature.


„Vuk Jeremić ima najveće šanse da, na predstojećim izborima, pobedi kandidata Srpske napredne stranke koja već pet godona urušava Srbiju. On ima dovoljno kvaliteta, kredibiliteta, iskustva i znanja da Srbiju, nakon promena, vodi kao ozbiljnu državu koja svoje građane ne šalje u sukobe i ne priprema za ratove, već ih zapošljava, obezbeđuje im uslove za normalan, pristojan život.

Aleksić je dodao da mu je žao što cela opozicija nije stala iza jednog kandidata, ali smatra da to neće uticati na promene.

„Promene su neminovne. Većina građana je na rubu egzistencije. Oni jesu uplašeni, jer ovaj režim vlada strahom, ali su ujedno i svesni da su sve Vučićeve priče prazne. Očekujem da će kampanja biti prljava, jer Srpska napredna stranka samo takvu i ume da vodi, međutim mi smo na takvu kampanju spremni jer Srbija ne sme više da ćuti“ zakljucio je Aleksić.

image

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of