MANDATAR (NE) SPOSOBAN DA SASTAVI VLADU REPUBLIKE SRBIJE

0
48

Beograd – Odlaganje i poigravanje sa datumima formiranja nove vlade odraz su vrhunske neodgovornosti mandatara Vučića koji ima jedan jedini zadatak- da sastavi Vladu Republike Srbije, kaže se u saopštenju NPS.


Mandatar za sastav nove vlade do sada uglavnom poigravao sa terminima kada će građanima Srbije biti bolje, ali mu je manir igranja sa brojevima izgleda prešao u naviku pa je tako do sada, najmanje četiri puta, nagađao kada će sastaviti novu Vladu. Takvim neodgovrnom ponašanjem Vučić se podsmeva svim građanima Srbije, a posebno onima koji su u zakazanom terminu 24. aprila 2016. U periodu od 7:00 do 20:00 časova izašli na birališta i dali mu podršku.

Narodni pokret Srbije
Da mandatar nije potpuno izgubljen u prostoru i vremenu i da sa namerom odlaže sastavljanje nove vlade govori i činjenica da nikada nije zakasnio na ugovorenu konferenciju za štampu, nikada nije zakasnio na zakazno slikanje ili davanje izjave. Mandatar je čak, pre mesec dana, pogodio i termin kada će pasti kiša. Problem je u tome što Srbija već ima dovoljno foto modela, i sasvim dovoljno zaposlenih u Hidrometeorološkom zavodu Srbije. Srbija jedino nema Vladu Republike Srbije i zato od mandatara za sastav nove vlade tražimo da na sledećoj konferenciji koju zakaže građanima Srbije saopšti bar da li je ili nije sposoban da sastavi novu Vladu, kaže se u saopštenju Narodnog pokreta Srbije.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of