LEAP TRAŽI MIŠLJENJE GRAĐANA

0
1

Učestvujte u javnoj raspravi o visini naknada za zaštitu životne sredine.


Odeljenje za inspekcijske poslove – Odsek za zaštitu životne sredine i inspekcije za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Kraljeva,organizuje JAVNU  RASPRAVU O NACRTU ODLUKE O NAKNADI ZA ZAŠTITU I UNAPREĐIVANjE ŽIVOTNE SREDINE NA TERITORIJI GRADA KRALJEVA.

Pozivaju se građani kao i stručna javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta odluke o naknadi za zaštitu i unapređivanje životne sredine na teritoriji grada Kraljeva. Uvid u tekst Nacrta odluke  možete videti na oglasnoj tabli organa Grada, oglasnim tablama mesnih zajednica na teritoriji grada Kraljeva i na zvničnom sajtu grada Kraljeva     www.kraljevo.org

ibar sprud posle

Učesnici u javnoj raspravi mogu dostaviti primedbe, predloge i sugestije Odeljenju za inspekcijske poslove – Odsek za zaštitu životne sredine i inspekcije za zaštitu životne sredine u pisanij formi ili na meil adresu leap@kraljevo.org, preko posebnog obrasca sa naznakom: „Nacrt odluke o naknadi za zaštitu i unapređivanje životne sredine na teritoriji grada Kraljeva“.

Dana 27. novembra 2017. godine, sa početkom u 12:00 sati u svečanoj sali Gradske uprave grada Kraljeva, Trg Jovana Sarića broj 1., održaće se javna sednica na kojoj će se prezentovati izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi uz učešće zainteresovanih građana i stručne javnosti.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of