KRALJEVO–KOPAONIK, AUTOBUSOM ZA SAMO 389 DINARA, TEROPLAN.RS

0
8

Najjeftinije karte do Kopaonika – teroplan.rs !


Ako ste planirali da početak skijališne sezone iskoriste za odlazak na Kopaonik, putem sajta  www.teroplan.rs  možete da obezbede svoje mesto na vreme i kupite najjeftine autobuske karte. Polasci iz Kraljeva su u 10:15 i 15:15, a povratak sa Kopaonika u 14:40. Karte prevoznika Kavim Raška se mogu kupiti po ceni od 389 dinara.

Teroplan Kraljevo Kopaonik 389 rsd

Iz Teroplana obaveštavaju da je sa prodajom online karata po dinamičkim cenama krenuo i prevoznik Sandžaktrans, čime su Kraljevčanima omogućeni dodatni jeftini polasci prema Beogradu, Raški i Novom Pazaru. Veoma akutelna je linija Čačak – Kraljevo – Trstenik – Kruševac – Niš, na kojoj saobraća Autoprevoz Čačak.

Vulović transport je uveo nove linije iz Vrnjačke Banje do Beograda i Kragujevca, koje bi uskoro trebao da budu dostupne i sa posebnim online popustom.

Kao što smo već najavili na portalu Kraljevo Online, u Kraljevu je započeta saradnja sa manjačnicom RSD, koja se nalazi u Rubnici, Izletnička ulica 2/A, gde se mogu dobiti sve informacije oko polazaka, uplatiti karta i odštampati.

Teroplan menjačnica Ribnica

Pored prevoznika koji saobraćaju kroz Kraljevo i okolne gradove, TEROPLAN je veoma aktivan na zaključivanju ugovora sa prevoznicima i iz ostalih delova Srbija. Naročito su ponosni na saradnju sa Suboticom trans, jer je po prvi put u našoj zemlji omogućena kupovina online karata po dinamičkim cenama i na međunarodnim linijama. Tako se karte od Subotice do Budimpešte mogu kupiti po ceni od samo 99 dinara.

Teroplan Subotica Budimpešta 99 rsd

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz