KRALJEVČANIMA USKORO JEFTINIJA STRUJA IZ ZAGREBA!?

0
12

Hrvatska Elektro privreda u završnoj fazi priprema za isporuku struje u Kraljevo i Valjevo.


Hrvatska Elektroprivreda saopštila je da u Srbiji već snabdeva strujom jedno preduzeće a uskoro će isporuka električne energije krenuti i put Kraljeva i Valjeva.

Kako se navodi u saopštenju, HEP Energija u Srbiji strujom snabdeva kompaniju “Cimos”, a u završnoj je fazi i priprema isporuke električne energije za gradove Kraljevo i Valjevo.

U Sloveniji HEP Grupa preko ćerke firme HEP Energija drži 12,5 odsto tržišta, dok u Srbiji i Bosni i Hercegovini kompanija razvija infrastrukturu koja će njihovim budućim kupcima omogućiti jednostavniju promenu snabdevača u trenutku isteka zaštite domaće proizvodnje u tim zemljama, navodi se u saopštenju.

Struja utičnica dinar evro ilustracija Kraljevo Online

“HEP Snabdevanje je kao lider na hrvatskom tržištu električne enrgije, otvaranje tržišta dočekao spreman, kako u segmentu usluga domaćinstvima, tako ikod velikih potrošača iz privrednog segmenta kojima su ponuđeni proizvodi i usluge prilagođene njihovim potrebama i tržišnim uslovima”, rekla je Tina Jakaša, direktorka ove kompanije na 5. Međunarodnoj konferenciji, Regionalno tržište električne energije održanoj u Beogradu.

“Kupcima iz segmenta stanovništvo ponudili smo Hepi tarifu koja je naišla na veliki odziv jer je kupcima omogućeno da umesto akontacija, plaćaju samo energiju koju stvarno i potroše”, naglasila je Jakaševa.   

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of