KRALJEVAČKI MUZIČARI OKUPIRALI TV ŠOU NIKAD NIJE KASNO

0
134

Beograd – U muzičkoj emisiji Nikad nije kasno koju Grand produkcija emituje na PRVA TV sinoć mikrofone ukrstili kraljevački rokeri Tomke i Raco – Jež.


Nikad nije kasno za dobar rokenrol, mogao bi da bude lajt motiv sinoćne emisije. Kraljevčani Aleksandar Tomković – Tomke i Radosav Mijatović Raco – Jež,  ukrstili su glasove i gitare, a žiri je bio na teškim mukama. baš kao i rok koji su ovi momci isprašili bez muke.

PRVA TV Tomke i Raco

Kim Bejsindžer bi i te kako imala uz šta da se skine dok je Miki Rurk neodoljivo gleda, samo da su u prilici da čuju izvedbu čuvene pesme iz „Devet i po nedelja“ koju je spektakularno izveo Aleksandar Tomković Tomke. Žiri je bio na teškim mukama pošto je Radosav Mijatović Raco predstavio „Čudnu šumu“ YU grupe. Pesma uz koju generacije skaču i koja ima status „kultne“ Racu nije doneo pobedu, ali je publici i žiriju doneo pravo zadovoljstvo za uši. U duelu je pobedio Aleksandar Tmović – Tomke, ali je žiri na kraju u baražu novu šansu dao i Racu – Ježu, pa tako Kraljevo i dalje uz Dragana Gagija Ranitovića koji  se već plasirao u sledeće kolo i dalje ima tri predstavnika, stare garde, u popularnom šou programu “Nikad nije kasno”.

Tomke, Raco i Gagi, nisi jedini Kraljevčani u emisiji. Veći deo orkestra čine naši sugrađani na čelu sa Aleksandrom  Acom Sofronijevićem a sinoć je u žiriju bila i Snežana Đurišić.

LJBL

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of