KOMUNALNA POLICAJKA UHVAĆENA U KRAĐI

0
34

Kraljevo – Komunalna policajka A.Đ. iz Kraljeva, uhvaćena je početkom ove nedelje kako u marketu lanca DIS u Dositejevoj ulici krade.


Komunalna policajka A.Đ. iz Kraljeva, uhvaćena je kako u civilu u društvu maloletne ćerke krade tokom kupovine namirnica u marketu lanca DIS u Dositejevoj ulici. Ona je na odeljenju mesa pazarila sveže meso, suhomesnate proizvode, a potom i duge artikle, ali je tokom šetnje po prodavnici sa zapakovane robe skidala bar kodove ispod kojih su bile postavljene alarmne markice i potom robu iz korpe za kupovinu stavila u svoju  torbu. 

Sve je to primetilo obezbeđenje prodavnice, preko video nadzora, koje je A.Đ. zaustavilo na izlasku iz marketa u nameri da je proveri – uporedi sadržaj iznesene robe i račun o kupovini. Međutim A.Đ. je burno reagovala, nasrnuvši na radnike obezbeđenja, koju su je savladali i pozvali policiju.

image

Tokom legitimisanja ustanovljeno je da je A.Đ. zaposlena u Gradskoj upravi u odeljenju komunalne policije, a potom je privedena u policiju na saslušanje.

Kako saznajemo, o ovom  događaju, market je pismom obevestio Gradsku upravu, koja će sprovesti unutrašnju kontrolu.

Ž.B.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of