GRAD PRAVI PUT I MOST DO RADIJATORA

0
32

Kraljevo – Investicija je vredna 22 miliona dinara – 15 miliona bi trebalo da bude izdvojeno za saobraćajnicu, a sedam za most preko Makve“.


U cilju rešavanja problema nemogućnosti dopremanja repromaterijala i transporta gotovih proizvoda firmama u Grdici, prvenstveno „Radijatoru“, kao privremeno rešenje, saobraćajnom signalizacijom će biti omogućeno da materijal pristiže kao nekada, od kružnog toka ka preduzećima, odakle će kamioni nastavljati svojom trasom sa gotovim proizvodima duž Ulice Tike Kolarevića.

image

„Odlučili smo da iz gradskog budžeta, rebalansom, opredelimo sredstva za saobraćajnicu koja će voditi do preduzeća „Radijator inženjering“. Investicija je vredna 22 miliona dinara – 15 miliona bi trebalo da bude izdvojeno za saobraćajnicu, a sedam za most preko Makve“, izjavio je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić prilikom posete preduzeću “Radijator – inženjering” u Grdici.

Prilaz „NG sistemu“ je rešen, a problematični deo ka Ulici Tiosava Karapandžića je u fazi preprojektovanja.
Gradonačelnik je zamolio građane Grdice za strpljenje.
„Grad mora da brine o svojim privrednicima. Oni čine njegovu privrednu, ekonomsku osnovu. Oni zapošljavaju naše građane, ljude koji žive u Kraljevu“, poručio je gradonačelnik prilikom obilaska preduzeća „Radijator inženjering“ d.o.o. Kraljevo.

image

izvor Kraljevo.org

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of