BRIGE PUB, KVIZ VEČE PONEDELJKOM (VIDEO)

0
165

Trstenik – U Bridž pabu u Trsteniku ponedeljkom uveče iz pivo provera znanja.


Kvizovi i nagradne igre imaju dobru prođu kod gledalaca, a sa TV ekrana kvizovi se poslednjih meseci sele verovali ili ne u kafane. Preciznije u Pabove.

Iako je ponedeljak tradicioalno mrtav dan za ugostitelje u Bridž pabu u Trsteniku mesta nema ni za stajanje, a svi stolovi rezervisani su nekoliko nedeljak ranije. 

Vlasnici lokalamladi bračni par Filip i Ana kažu dasu kvi videli u Londonu ali da su napravili svoju verziju. Sami pripremaju pitanje i prave grafiku.

image

“Mi smo ubaili neke druge stvari, što oni nemaju. Ubacili smo istoriju, geografiju, film, muziku, neke šaljive slike. Trudimo se da što više građana dođe u naš pa i da im to bude zanimljivo i da jedan ponedeljak lepo provedu kod nas”, kaže za Filip Mladenović, vlasnik paba.

A igaju se studenti, nezaposleni, inženjeri ali i radnici, profesori, pa čak i lokalni političari. Pre petnaestak godina kao student a potom i mladi pravnik oprobao u su velikim TV kvizovima, Milioner, Najslabija karika, Sam protvi svih, a sada kao zamenik predsednika opštine sa ekipom “Rubinovi manekeni”, ne propušta pab kviz i kaže protivnii su sve bolji. “Iz ponedeljka u ponedeljak sve su ozbiljniji protivnici i sve su ozbiljnije ekipe. Ono što je počelo kao zabava prerasta u jedno ozbiljno takmičenje, tako da je izazvo iz ponedeljka u ponedeljak sve veći i veći. I sve je teže za moju ekipu da pobeđijemo ali još uvek nam to polazi zarukom”; kaže Stefan Đaković, diplomirani pravnik, amenik predsednika opštine Trstenik.    

Kviz je podeljen u nekoliko oblasti, geografija, istorija,film književnost, pogađanje ličnosti, sport, svaka ekipa ima oblast u kojoj prednjači ali kada je Trstenik u pitanju jednu oblast nevole zajedno, a to su pitanja iz književnosti.

Gosti paba ovde dolaze prvenstveno zbog zabave, ali gde je takmičenje tu su i nagrade “Svakako Imamo nagradu za prvo mesto, dobijaju diplomu, pehar. Nagradu su razne, vaučeri za pivo, flaša neke žestine, šolje sa našim logom, majice. Stalno se trudimo da bude zanimljivo i nešto interesantno za goste. Pored najboljih nagrađujemo i one sa dna tabele tako da dajemo nagrade i za pretposlednje mesto, one su malo manje nego za prvo mesto ali su podjednako interesantne”, kaže Ana  Mladenović, vlasnica pbba.

image

Ako se u ponedeljak uveče zateknete u Trteniku teško da će te naći slobodno mesto u Bridž pabu, ali ako ste spremni da nekoj ekipi pomognete u reševanju zadataka rado će vas primitu u ekipu.

LJB

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of