BICIKLISTIMA METALCA SREBRO I BRONZA U ŠIDU

0
1

Kraljevo – Na trci “Ulicama Save Šumanovića”, Desimir Rudinac drugi, a Nemanja Stojanović treći.


Na Kupu Srbije u Šidu ulucama „Save Šumanovića“, odlične rezultate postigli su Nemanja Stojanović osvojivši treće mesto i Desimir Rudinac drugo mesto u kupu. U ukupnoj konkurenciji sa obzirom da je bila i medjunarodna trka, biciklisti Metalca bili su četvrti.
“Navikli smo da  se naši biciklist obično vraćaju sa puno postolja. Iz Šida bi se vratili ja koš medalja da nije bilo pehov i pad Dimitrija Žarkovića”, rekao je za KRALJEVO ONLINE Gile Čubrić.
Milan Dragojevi, kod seniora je najbolje plasirani, završivši trku n a petom mestu, dok su ostali takmičari na cilj stigli oko desetog mesta. Kod mlađih kadeta Luka Bojović i Stefan Petrović stigli su  9 dnosno  11. Poletarac Marko Župac bio je deveti a kadet Zdravković sedmi. 

Metalac Šid postolje
“Treba reći da su David Luković i Lazar Selečanin nastupali za kadetsku reprezentaciju u Bugarskoj”, dodaje Čubrić.
Kako se bliži kraj juna, tako dolaze i najvažnije trke sezone za “Metalac”, a to je Trka Kroz Srbiju i državno prvenstvo. “Metalac” će na trci kroz Srbiju nastupiti u sastavu: Žarković, Barać, Dragojević, Đolić, Ramšak i  Milenić, a za državno prvenstvo dolaze i najbolji Kraljevački biciksti koji nasupaju za “Metalac” Dušan Rajović i Jelena Erić.

Metalac Šid postolje 1

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz